Állásajánlatok

Munkaerő toborzás

Az alkalmazottak felé állított követelmények rendszerint a megbízó igényeitől függnek. Az ideális munkavállaló képes elsajátítani és közvetíteni cégünk értékrendjét, amit megbízónk felé közvetítünk. Megbízóink az általunk nyújtott szolgáltatás részeként tekint munkavállalóinkra.

Feladatunk...

Az alkalmazottakkal való törődés. Minden embernek megvan a maga szükséglete és igényrendszere, emiatt mindenkihez máshogy kell közelíteni, máshogy lehet motiválni.Fizikai és mentális jólétre törekszünk. Nem csak juttatásokra, de elismerésekre is vágyunk. Keressük munkánk értelmét.

Célunk, hogy munkavállalóink jól érezzék magukat. Azt szeretnénk ha alkalmazottaink nem NEKÜNK hanem VELÜNK EGYÜTT dolgozzanak!
 
Nagy hangsúlyt feketetünk a...
 
Munkavállalkók ápolt megjelenésére.
Hogy olyan alkalmazottakat találjunk, akik pozitív kisugárzásúak és szinte éhezik a közös sikert. Akik valóban szeretnék ezt a munkát és nem egyfajta megkerülhetetlen kötelezettségként tekintenek rá.
 
Az Egyenlő bánásmódra vonatkozó egyezmény teljes körű betartására alkalmazottaink körében.
 
Kérjük, juttassa el hozzánk írásos pályázatát! Richter Premium Hotelservice GmbH · Ludwigstrasse 4 · 97769 Bad Brückenau · Tel. 09741 93 73 270
 
Használja ki a lehetőséget és MOST jelentkezzen írásban, postai úton vagy Online az info@richter-premium.de email címen!
 
Amit kínálunk
 
Versenyképes képzés és iránymutatás, valamint juttatások
Éjszakai- ünnapnapi és vasárnapi pótlék
Rugalmas beosztás
Prémiumok
Határozatlan idejű munkaszerződés
Magánnyugdíjpénztár hozzájárulás
A szociális szféra tiszteletben tartása
Részletes munkaköri leírás
Egyénre szabott útmutatás
 
Amit elvárunk
 
Ápolt megjelenés
Megbízhatóság és pontosság
Fizikai terhelhetőség, flexibilitás
Kifogástalan hangnem
Hétvégi beosztás vállalása
Strukturált munkavégzés
Vendéglátói kompetencia
Német és angol nyelvtudás